vineri, 14 noiembrie 2008

Eu + X = LOVE?

Inainte sa cunosti iubirea, o visai seara de seara. Vesnica, tandra, atotputernica. Apoi ai intalnit-o : pe o banca intr-o statie, citind "Teste de trigonometrie pentru liceu si facultate". V-ati placut, v-ati spus "noi nu ne vom desparti niciodata", v-ati pierdut unul in privirea celuilalt, unul in bratele celuilalt si ati pornit la drum impreuna. Dar drumul n-a fost sa fie tip autostrada ( din strainatate, nu vorbim de cele din Romania), ci o poteca nebatatorita, cu damburi si parleazuri. Certuri, pupicuri de impacare, iar tachinari, iar iertare.. Poti sa rezisti sau o iei de la capat? Ai tras lozul castigator sau astepti o zi mai norocoasa?
Ai citit si tu "Povesti nemuritoare", nu? Prin cate treceau cei doi pentru a ramane impreuna! El lupta cu zmeul, ea cu muma zmeilor, el tocea zece perechi de opinci, ea umplea zece butoaie cu lacrimi, el era transformat in broasca, ea in porumbel.. In viata e un pic altfel, dar ideea e aceeasi..ca sa stii daca e dragoste adevarata, fiecare trebuie sa treaca cu bine probele de foc!

Un comentariu:

TheAlphaFemale spunea...

...dar renuntam prea repede, trecem peste din ce in ce mai putine obstacole, mergem prea usor ,mai departe. am ajuns sa uitam cine suntem si ce cautam. plangem ca nu suntem iubiti, dar am uitat sa iubim...