sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Scar..nu

"Titlul romanesc: Scar - Cicatricea 3D
Genul: Crima, Horror, Thriller"
Acum m-am intors de la vizionarea acestui film ce parea foarte interesant. Parea..
Genul : Crima.. crime au fost, nu ma plang :-j
Horror.. incearca mai degrama comedie neagra si nici macar atat..o mare lalaiala..
Thriller.. din primele 10 minute iti dai seama de final.. dar te prefaci ca nu stii, poate-poate nu o fi ca tine, si simti suspansul.. Praf..
Ca mai orice film care se respecta, are si el elementele specifice:
..Esti in toiul noptii, e frig, si in oras umbla liber un criminal. Tu dormi. Dar..la un moment dat te trezeste un zgomot de afara. Ce faci? Normal, te ridici din pat si te duci sa vezi de unde vine zgomotul. Ca doar ai tendinte sinucigase. Stai linistit..pe undeva in drumul tau vei gasi mai mult ca sigur un cutit sau o arma care te asteapta. Nu o vei folosi la nimic, dar sa fie.
Ai ajuns afara. Esti fata in fata cu criminalul. Si culmea..criminalul este cel care fuge de tine..iar tu alergi vitejeste dupa el prin padure, in toiul noptii. Am zis toiul noptii, dar tu vezi totul in jurul tau perfect, intr-o usoara penumbra.
Am mai observat ca toate personajele sunt foarte econoame. Niciodata nu vor aprinde lumina cand se plimba prin casa in mijlocul noptii, ca deh..au vedere de pisica..sau intotdeauna exista o fereastra prin care poate patrunde lumina lunii..
Inainte de film ma intrebam cu fetele cum ar fi sa te duci fumat la genul asta de film.. 3D horror.. eeeeh..n-ar fi fost panica. Probabil ai fi ras la fel de mult ca si restul lumii din sala..pentru ca asta a fost atmosfera generala..
Ma repet.. PRAF

Un comentariu:

TheAlphaFemale spunea...

Aham...deci...sa nu-l vad? :O =))