duminică, 27 ianuarie 2008

Cine e Georgica?

Habar nu am..si putin ma intereseaza. Ideea acestui post (care) este fitele si/sau prostia..

"Aaaah vaaaai..nu stii cine e Georgica? :-O Asta o sa apara pe blog!"

"Aaaah vaaai..azi mi-am rupt o unghie..si asta o sa apara pe blog!"

S-au inmultit blogurile ca virusii Ancai in calculator..dar fratzicule/soro.. crezi ca ma intereseaza pe mine sau pe orice alt om cat de cat normal ca tu nu ti-ai gasit azi super blugii deschisi la culoare si nu te-ai mai putut asorta? :-j Nu stiam ca blogul e sinonim cu jurnalul.. Cunostintele mele imi zic (daca se inseala asta e) ca jurnalul este o chestie doar pt tine, dar daca intimitatea ta inseamna sa stie toata tara..e in regula ;)

Ah da..cat de bun era tipul ala din metrou. L-ai lua o tura, nu? Bineeee..dar tine pentru tine asta! Nu cred ca vreau sa iti stiu fiecare moment orgasmic din zi!

Vai..ti-a luat tati masinuta si acum esti mare soferita..nimeni nu conduce mai bine decat tine, nu-i asa? Nu stiu..nu ma bag..dar as intreba copacii de pe strada ta..

Ooof..duduia care a stat in dreapta ta la examen a luat 10..si tu l-ai picat! S-a terminaaaat! Da..apuca-te sa o injuri, scrie-i cu ruj pe masina (nu uita sa scrii in blog despre asta..ca vream si noi sa stie)! Pune mana si invata (sa copiezi) si lasa vaicarelile!

Oooooh shit, la naiba! Vai..ce tragedieeee.. Azi cand ai coborat sa iei paine, ai trecut pe langa un cocalar care ti-a pus mana pe fund..si tu nu te asteptai.. :-< Traume iremediabile! Cheama politia, suna pompierii..dar nu uita sa scrii pe blog despre asta!


Te-a parasit! :(( Trist! Esti pe punctul de a-ti face bagajele si de a fugi in lume..dar inainte de asta..scrie pe blog! (trebuie sa stim si noi cat de departe pleci, nu? )


Azi te-ai dus si tu pentru prima data fara masinuta ta superstar..si ce sa vezi? A plouat si tu nu aveai umbrela! De azi inainte juri (pe blog) ca nu vei mai pleca undeva fara masina!


Mama, mama! Sfarsitul lumii...nu iti mai porneste calcul..Dar tu totusi scrii pe blog?!?! Prietenul cu calculator la nevoie se cunoaste..Si iti mai da si subiect de articol..Ca doar trebuie sa il pupi putin in partea dorsala pentru ca este foarte de treaba etc, etc, etc!


Hai v-am lasat si astept sa mai scrieti pe blog! Pupici, pa!

2 comentarii:

Anonim spunea...

respectele mele man pt articole..pt ca noi stim dc :))...acuma imi trag si eu blog

Marcel devine Online spunea...

Ce hateritza .. hahahaha. bravo tie.